Vacature F&B

Admiraliteit 11 Zuidwal van Scouting Nederland

Vacature Admiraliteit 11

Team F&B: Voorzitter / Coördinator gezocht!

Team Food & Beverige

Team F&B is verantwoordelijk, tijdens een evenement van RA11. voor het organiseren van de catering en de verkoop van diverse eten en drinken etc. Het team denkt mee over het evenement en regelt alles omtrent de Food & Beverige. Het team neemt de gehele voorbereiding op zich en de uitvoering van de F&B. De cultuur binnen het team is open naar anderen en positief ingesteld. De evenementen die we momenteel hebben zijn: De nieuwjaarsreceptie, het Zuwaka, een bedank-BBQ voor de vrijwilligers en dan nog de zeilwedstrijden.

Beschrijving:

Wij als bestuur van RA11 zoeken een enthousiaste vrijwilliger die vooral praktijkgericht te werk gaat. Hij/zij zal vooral tijdens het evenement actief zijn en ook in de aanloop voorbereidend coördinerend zijn met het team. Bij ons Zuwaka als voorbeeld, het afstemmen met de andere teams en met leveranciers, de controle op de uitgaven van de catering en inkomsten van de diverse verkooppunten, zoals de herberg en de winkel. Als voorzitter neem je deel aan de bestuursvergaderingen van RA11, ca. 4 keer per jaar. Wij gaan je goed begeleiden. Je leert veel over organiseren en hebt inspraak. Als vrijwilliger bij Scouting ben je goed bezig en vervul je een belangrijke maatschappelijke rol.

Aanmelden

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. Stuur je gegevens en motivatie naar Bram en/of Camiel, meijneken@hotmail.com of Bram.van.de.Hoef@scouting.nl